Angel Light initiation | Ria de Heij - Spirituele tekeningen, Aura healing, Angel Light initiation en meer...
Home

Angel Light initiation

 

"Een inwijding ondergaan is een daad van liefde en vertrouwen en de bereidheid kwetsbaar als een kind te worden. Als we de reis naar onszelf gaan ondernemen, moeten we bereid zijn ons verdedigingsmechanisme, onze houdingen en vermommingen op te geven. Want alleen dan kunnen we de geheime krachten benutten die diep in ons begraven liggen. Inwijding stelt ons open voor de invloed van de heilzame krachten in het universum die bereid zijn ons te helpen, maar alleen als ze erom gevraagd worden, alleen als we ons tot hen wenden."

 


De Angel Light Initiation kan je helpen om de verbinding met de Engelen tot stand te brengen en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je leven. Het is een bijzondere inwijding.De Angel Light Initiation bestaat uit 4 afstemmingen, die in 1 inwijding gegeven worden: De inwijding van het derde oog, de kruin, het hart en de Engelen afstemming. Je voelt tijdens de inwijding de Engelenenergie door je heen stromen.

Je kunt daarna de Engelenenergie inzetten tijdens behandelingen, bij meditatie, voor healing van jezelf en anderen, om ruimtes te zuiveren, etc..

Angel Light intiation (inclusief werkboek en certificaat)
Kosten:€ 25-,
Start: op afspraak

 

Informatie over deze inwijding via het contactformulier.